Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen 5.95 euro voor de meest gangbare bestellingen. Gratis verzending bij een besteding van 50 euro of meer.

Voor 12 uur besteld volgende dag in huis

Besteld u een artikel voor 12 uur dan zal in de meeste gevallen het artikel dezelfde dag nog verzonden worden. Besteld u op vrijdags na 12 uur of in het weekend dan kan het zijn dat de bestelling pas op maandag verzonden zal worden.

Verkeerd artikel ontvangen?

Bij het bestelproces kan altijd iets fout gaan. Mocht u een verkeerd artikel ontvangen hebben neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij het juiste artikel kunnen leveren. Ons e-mailadres is info@speelgoedhelden.nl

Retourneren

U kunt een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Gelieve dit te doen via het retourformulier dat u bij uw orderbevestiging heeft gekregen. Wij nemen uitsluitend artikelen retour die nog in de orginele verpakking zitten.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedhelden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Overige vragen?

Heeft u andere vragen over uw bestelling of levering? Neem dan contact met ons op via info@speelgoedhelden.nl

Het kan zijn dat wij een artikel niet meer zelf op voorraad hebben. In sommige gevallen laten wij de leverancier direct bij u bezorgen. Het kan echter ook gebeuren dat u 1 of 2 dagen langer op uw bestelling moet wachten. Wij proberen u ten alle tijden wel op de hoogte te houden van het bestel proces.

 

 

 | Meer

5% Korting op uw volgende aankoop bij inschrijving voor de nieuwsbrief!Aanmelden

Keurmerk webwinkel

Contact

Speelgoedhelden/Toys4kids
Maaseikerweg 50 
6123BN Holtum
Dit is geen bezoekadres!
info@speelgoedhelden.nl
06-54720040

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW